Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

22-05-2020: Online jagttegnsundervisning fortsætter


Godt nyt til alle jagttegnskursister: Efter tre vellykkede webinarer med fokus på vildtkending, fortsætter konceptet frem til sommerferien. Næste gang står den på våbenlære.

21-05-2020: Forstyrrelser!


I yngletiden har fuglene fred – eller har de? Kanoer, kajakker, windsurfere og kitesurfere er særlig problematiske i forhold til ynglende fugle.

20-05-2020: Frivillig mærkning af katte løser ikke problemet


Katte indleveres til dyreinternater som aldrig før. Fremover skal katte være mærkede og registrerede, hvis ejerne skal have dem tilbage. Et skridt i den rigtige retning, mener DJ. Men der mangler stadig større fokus på kattens opførsel i naturen.

19-05-2020: Snarlig åbning for tilmelding til jagtens prøver


Der vil løbende blive offentliggjort nye prøvedatoer fra midt i uge 22, oplyser Miljøstyrelsen.

19-05-2020: Link til 3. gratis lektion i vildtkending


I aften kl. 20.00 går vi - for foreløbigt sidste gang - i luften med endnu en omgang online vildtkending. I aften er temaet rovfugle og pattedyr. Alle kan deltage!

18-05-2020: Jagttidsrevision kræver solide data


Dataindsamling er vigtigt for fastsættelse af jagttiderne, og vi som jægere har en stor mulighed for at bidrage, så der sikres det bedst mulige faglige grundlag for revision af jagttiderne.

18-05-2020: Nordjysk han-ulv i nærkontakt med hund


Et sommerhusområde har den seneste måned haft flere besøg af en enlig nordjysk han-ulv, der i mere end to år har holdt fast til på Skagen Odde. Se videoen her!

15-05-2020: Importerede knive konfiskeres som aldrig før


Politiet skal rådgive korrekt og bør have mulighed for at give en advarsel, mener DJ. I takt med at danskerne for alvor har taget den internationale internethandel til sig, stiger antallet af konfiskerede knive, der sendes med posten.