Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

04-03-2020: Jagthundetræning 2020 starter 4 marts

4. marts 2020 kl 17:30-18.30 starter vi jagthundetræning op igen i Narhøj. Vi udbyder træning i de grundlæggende elementer i lydighed – det vil sige kontakt med føreren, at gå pænt i snor (uden at trække), sidde og blive siddende, dække og blive liggende. Apportering på land og i vand af dummyer, fuglevildt. Vi laver desuden en aften med introduktion til sportræning.
Vi forsøger at dele holdet op i hvalpe/unghunde og øvet hunde – træningen er tilrettelagt efter principperne om positiv forstærkning.
For at deltage i træningen skal hunden have en ansvarsforsikring og være vaccineret efter gældende regler. 250,- kr. for 8 gange.
Af hensyn til tilrettelæggelsen af træning mv. bedes du tilmelde dig på mail kaithygesen@hotmail.com eller til Kai på 31557923.
Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at ringe til Kai 31557923 eller Jens Erik 89381706.

18-02-2020: Øjeblikkelig dispensation til natsigtekikkert

Miljøminister Lea Wermelin giver jægere mulighed for øjeblikkelig dispensation til at bruge lysforstærkende sigtemidler til regulering af mårhund og vaskebjørn. Interesserede jægere skal søge tilladelsen hos politiet og Miljøstyrelsen. Læs her hvordan.

17-02-2020: Rederør til gråænder – ducktubes

Gråanden er et meget vigtigt jagtobjekt for danske jægere, og der er stor interesse blandt jægere for etablering af søer for at forbedre ynglemulighederne for gråanden. Men en gråand på reden er sårbar over for prædation fra rovpattedyr.

15-02-2020: Usaglig kritik fra DOF

DOF blæser til angreb på udsætning af ænder og fasan med usaglige argumenter, og på et tidspunkt hvor der er indgået et forlig om udsætning af fjervildt i Vildtforvaltningsrådet.

14-02-2020: Husk at (gen)besøge DJ-Valguniverset

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med præsentationer af kandidaterne til det kommende valgt i Danmarks Jægerforbund. Husk derfor at holde øje med kandidaterne i din kreds.

13-02-2020: Debat om trofæjagt

Trofæjagtens berettigelse er ofte på dagsordenen nationalt og internationalt. Senest i UK, hvor kræfter vil forbyde import og eksport af trofæer. Det vil få katastrofale konsekvenser, og argumenterne imod trofæjagt er meget usaglige og følelsesladede, og uden hold i de faktiske forhold. Det er desværre det vi ofte ser, og en erfaring vi også har i Danmark.

12-02-2020: Historien om Dansk Våbenforum

I Danmarks Jægerforbund er våbenområdet de senere år kommet til at fylde mere og mere, både politisk og fagligt. Ikke mindst gennem vores samarbejde i Dansk Våbenforum har vi sammen fået skabt et stærkt talerør for jægere og sportsskytter.

07-02-2020: Bliv en (endnu) bedre haglskytte med Skydeskolen

Forleden lavede fotograf Flemming Højer billeder til vores artikelserie i Jæger om haglskydning. Du kan læse den første skydeskole-artikel i magasinets martsudgave.